Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těsto z ovesných vloček, ořechů a čokolády

fotka Těsto z ovesných vloček, ořechů a čokolády
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Těsto z ovesných vloček, ořechů a čokolády :

2 a 1/4 šálku hladká mouka  | 1/2 ks máslo  | 1/4 šálku celozrnné ovesné vločky  | 1 lžička soda  | 1/2 lžičky sůl  | 1 šálek hnědý cukr  | 2 ks velká vejce  | 3/4 šálku cukr krystal  | 2 lžičky vanilkový extrakt  | 300 g čokoládové kousky  | 2 šálky mleté ořechy

Postup přípravy receptu Těsto z ovesných vloček, ořechů a čokolády :

Smíchejte mouku, ovesné vločky, sodu a sůl ve středně velké míse a našlehejte. Máslo rozvalte válečkem a rozmixujte ho s cukrem na střední rychlosti do krémové konzistence. Vejce přidávejte jedno po druhém. Pokaždé dobře našlehejte a vmixujte vanilku. Na pomalé rychlosti postupně vmixujte mouku. Nakonec vmíchejte kousky čokolády a ořechy. Dál je třeba postupovat dle konkrétního receptu. Troubu rozehřejte na 200 stupňů a pečte 13 až 14 minut dozlatova. Nechte stát na plechu ještě 2 minuty a potom přeložte.
Z tohoto rozpočtu získáte asi 45 sušenek.









Fotky receptu Těsto z ovesných vloček, ořechů a čokolády :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těsto z ovesných vloček, ořechů a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !