Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstovinové rizoto

fotka Těstovinové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Těstovinové rizoto:

300 g dietních párků  | 250 g cukety  | 250 ml kuřecího vývaru  | 250 ml smetany ke šlehání  | 200 g těstovinové rýže  | 2 vejce  |  olej  | 1 cibule  | 1 lžíce strouhaného parmazánu  |  sůl

Postup přípravy receptu Těstovinové rizoto:

Těstovinovou rýži uvaříme tak, aby ve středu zůstala tuhá. Pak ji scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na rozehřátém oleji. Potom přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a párky, přilijeme vývar a povaříme. Asi po 10 minutách přimícháme rýži, sýr, dolijeme smetanou, osolíme a na mírném plameni vaříme do zhoustnutí. Vejce rozšleháme, osolíme a na oleji z nich upečeme omeletu. Hotové rizoto rozdělíme do talířů a podáváme s omeletou.


Fotky receptu Těstovinové rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstovinové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky