Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstovinový nákyp s lososem

fotka Těstovinový nákyp s lososem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Těstovinový nákyp s lososem:

300 g těstovin  | 300 g filetů z lososa  | 4 vejce  | 250 ml zakysané smetany  | 2 hrsti rukoly  | 80 g nastrouhaného sýra  |  mletý pepř  |  sůl  |  tuk na vymazání formy  |  mouka na vysypání formy

Postup přípravy receptu Těstovinový nákyp s lososem:

Těstoviny uvaříme v osolené vodě do poloměkka a scedíme je. Rukolu propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Lososa zbavíme kůže a nakrájíme maso na kousky. V míse našleháme vejce se smetanou, osolíme, opepříme, přidáme nastrouhaný sýr a důkladně promícháme.

Do vzniklé směsi dále přidáme okapané uvařené těstoviny, rukolu a kousky lososa, opatrně promícháme a směs naplníme do tukem vymazané a moukou vysypané zapékací formy, kterou dáme do trouby a při 170 °C pečeme asi 35 minut, podle potřeby a velikosti. Až jsou těstoviny na povrchu zlaté, je nákyp hotový.


Fotky receptu Těstovinový nákyp s lososem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstovinový nákyp s lososem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !