Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstoviny s brokolicovým přelivem

fotka Těstoviny s brokolicovým přelivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Těstoviny s brokolicovým přelivem:

dle chuti: Špagety nebo jiné těstoviny  | 1 brokolice  | 1 cibule  | 4 stroužky česneku  | 200 ml smetany  | dle chuti: tavený sýr, parmezán  | dle chuti: olivového oleje, sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Těstoviny s brokolicovým přelivem:

Na cca 2 lžících oleje necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku s česnekem. Uvařenou brokolici posekáme nadrobno a přidáme na pánev. Po krátkém orestování osolíme a lehce opepříme bílým pepřem a zalijeme smetanou, ve které jsme rozpustili tavený sýr. Necháme provařit na mírném plameni a často mícháme dokud nám omáčka nezhoustne.
Uvařené špagety či jiné těstoviny scedíme a přelijeme omáčkou a důkladně promícháme, aby se všechny těstoviny pěkně obalily. Každou porci nakonec posypeme parmezánem a podáváme.


Fotky receptu Těstoviny s brokolicovým přelivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny s brokolicovým přelivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !