Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.07. 2025
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny s kabanosem

fotka Těstoviny s kabanosem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Těstoviny s kabanosem:

300 g těstovin rigatoni  | 250 g bílého zelí  |  pepř  | 2 červené papriky  | 300 g kabanosu  | 3 lžíce oleje  |  sůl  | 2 lžíce hořčice  | 4 lžíce jablečného octa  |  mletá paprika  | 1 svazek pažitky

Postup přípravy receptu Těstoviny s kabanosem:

Uvaříme těstoviny. Slijeme a přitom dáme stranou 1/2 šálku vody z vaření. Zchladíme a necháme okapat. Zelí nakrájíme na tenké plátky a blanšírujeme asi 4 minuty ve slané vodě. Slijeme, zchladíme a necháme okapat. Papriku nakrájíme. Kabanos nakrájíme na tenké plátky a smícháme se zelím a paprikou. Olej smícháme s hořčicí, octem a vodou z těstovin. Osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Dochutíme a společně s těstovinami přidáme do zeleninové směsi. Posypeme pažitkou. Na tento salát se hodí všechny těstoviny, které dobře zachycují dresink. Rigatoni můžeme nahradit třeba penne nebo spirálkami.


Fotky receptu Těstoviny s kabanosem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny s kabanosem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !