Uvaříme těstoviny. Slijeme a přitom dáme stranou 1/2 šálku vody z vaření. Zchladíme a necháme okapat. Zelí nakrájíme na tenké plátky a blanšírujeme asi 4 minuty ve slané vodě. Slijeme, zchladíme a necháme okapat. Papriku nakrájíme. Kabanos nakrájíme na tenké plátky a smícháme se zelím a paprikou. Olej smícháme s hořčicí, octem a vodou z těstovin. Osolíme, opepříme a přidáme mletou papriku. Dochutíme a společně s těstovinami přidáme do zeleninové směsi. Posypeme pažitkou. Na tento salát se hodí všechny těstoviny, které dobře zachycují dresink. Rigatoni můžeme nahradit třeba penne nebo spirálkami.
Fotky receptu Těstoviny s kabanosem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!