Vložil: | Popocatepe |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Thajské zelené kari:
15 zelených pálivých, chili papriček
| 3 lžíce posekaných šalotek
| 1 lžíce utřeného česneku
| 1 lžíce Galanga
| 1 lžička
| 1 lžička citronely
| 1 lžička římského kmínu
| 1 lžička kořene koriandru setého
| 1/2 lžičky kůry z kafrové limety
| 1 lžička krevetkové pasty
Postup přípravy receptu Thajské zelené kari:
Rozehřát Wok kotlík a opražit koriandr a římský kmín na mírném ohni po 5 min. Rozemnout v hmoždíři, nebo pomlet na prášek. Přidat zbytek ingrediencí do mixeru, až na krevekovou pastu. Nakonec přidat krevetkovou pastu a přášek koriandru a římského kmínu. Rozmixovat na hladkou pastu. Může se skladovat v uzavřené skleničce v chladničce po 3-4 měsíce.
Fotky receptu Thajské zelené kari:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!