Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu pro osvěžení

fotka Tiramisu pro osvěžení
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Tiramisu pro osvěžení:

2 pomazánková másla (nebo 400 g mascarpone)  | 2 smetany ke šlehání  | 25 dkg moučkového cukru  | 2 balíčky piškotů  | trochu Granka  |  silná káva

Postup přípravy receptu Tiramisu pro osvěžení:

Do hranaté nádoby naskládáme piškoty pěkně vedle sebe. Polijeme je silnou, studenou kávou (do kávy můžeme přidat i trochu rumu). Našleháme jednu smetanu a po částech do ní přidáváme jedno pomazánkové máslo. Nakonec pomalu přidáváme 12,5 dkg cukru. Vzniklou hmotu rozetřeme na piškoty v nádobě. Na tuto vrstvu znovu poukládáme piškoty a polijeme kávou. Uděláme druhou část hmoty stejně jako tu první. Nakonec všechno posypeme Grankem. Aby tiramisu dobře ztvrdlo, necháme ho přes noc odležet.


Fotky receptu Tiramisu pro osvěžení:

Tiramisu pro osvěžení
Tiramisu pro osvěžení
Tiramisu pro osvěžení
Tiramisu pro osvěžení
Fotky vložil: Mangovka,jirajanka,cudovluc 
Hodnocení receptu Tiramisu pro osvěžení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !