Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisícová polévka

fotka Tisícová polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tisícová polévka:

4 lžíce kořenové zeleniny  | 2 l vody  | 1 lžička podravky  |  pepř  |  sůl  | 2 dl sladké smetany  | 1 cibule  | 2 vejce natvrdo  | 4 lžíce krupice  | 400 g uzené krkovice  | 4 brambory  | 1 bobkový list

Postup přípravy receptu Tisícová polévka:

Uzené maso zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, krátce povaříme a vodu slijeme. Maso zalijeme 2 l čerstvé vody. Přidáme nakrájenou cibuli, bobkový list, trochu pepře a uvaříme doměkka, nejlépe v tlakovém hrnci.
Vývar scedíme do jiného hrnce, maso po vychladnutí nakrájíme na kostičky. Krupici namočíme ve vodě.
Čistý vývar opět přivedeme k varu, vsypeme zeleninu a pokrájené brambory a povaříme. Přidáme pokrájené maso, namočenou krupici a promícháme. Polévku vaříme, až jsou brambory i zelenina měkké. Nakonec tisícovou polévku dochutíme podravkou. Do polévky vmícháme na kousky nakrájená vejce a zalijeme ohřátou smetanou.
Tisícovou polévku podáváme teplou.


Fotky receptu Tisícová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tisícová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !