Použité suroviny receptu Tokajské vepřové kotlety na víně:
4 kotlety
| dle potřeby: hladká mouka na obalení
| dle potřeby: olej na smažení
| Na marinádu:
| 1 cibule
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 100 ml bílého vína
| 1 špetka bílého vína
| 1 špetka mletého černého pepře
| 1 lžička sladké mleté papriky
Postup přípravy receptu Tokajské vepřové kotlety na víně:
Kotlety naklepejte a okraje nařízněte. Připravte si marinádu z jemně sekané cibule, vína, oleje, hořčice, pepře, soli a papriky. Kotlety nechejte v marinádě uležet alespoň hodinu.
Marinované kotlety obalte v mouce a usmažte na rozpáleném oleji po obou stranách. Podávejte s vařenými brambory nebo hranolkami.
Fotky receptu Tokajské vepřové kotlety na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!