1,5 kg parmy
| 4 rajčata
| 3 stroužky česneku
| sůl a pepř
| oregano
| 50 ml oleje
| lžíce petrželky
| 100 ml bílého suchého vína
Postup přípravy receptu Toskánská parma:
Česnek utřeme a rajčata nakrájíme na tenké plátky.
Do pekáče dáme vrstvu rajských, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem a vložíme petržel a plátky rajských. Položíme do pekáče na rajská a přikryjeme zbytkem plátků rajských. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Polijeme olivovým olejem a podlijeme vínem. Pečeme v troubě při 150 stupních asi 40 minut. Při pečení občas podléváme šťávou.
Fotky receptu Toskánská parma:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!