Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Toskánská parma

fotka Toskánská parma
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Toskánská parma:

1,5 kg parmy  | 4 rajčata  | 3 stroužky česneku  |  sůl a pepř  |  oregano  | 50 ml oleje  |  lžíce petrželky  | 100 ml bílého suchého vína

Postup přípravy receptu Toskánská parma:

Česnek utřeme a rajčata nakrájíme na tenké plátky.
Do pekáče dáme vrstvu rajských, osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Rybu osolíme, opepříme a břišní dutinu vymažeme utřeným česnekem a vložíme petržel a plátky rajských. Položíme do pekáče na rajská a přikryjeme zbytkem plátků rajských. Osolíme, opepříme a okořeníme oreganem. Polijeme olivovým olejem a podlijeme vínem. Pečeme v troubě při 150 stupních asi 40 minut. Při pečení občas podléváme šťávou.


Fotky receptu Toskánská parma:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toskánská parma
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !