Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Toskánské kuřátko

fotka Toskánské kuřátko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Toskánské kuřátko:

4 ks kuřecí čtvrtky  | 50 ml olivového oleje  | 2 ks citróny  |  koření podle chuti, nejlépe Zlaté kuře nebo nějaké jiné, určené přímo na drůbež  |  svazek pórku

Postup přípravy receptu Toskánské kuřátko:

1) Kuřecí čtvrtky omyjeme, osušíme a vložíme do zapékací mísy. Směs koření promícháme s olejem a každou čtvrtku důkladně potřeme.
2) Šťávu z jednoho citrónu vymačkáme a maso s ní polijeme. Dáme péct do předehřáté trouby. Zvolna pečeme přibližně hodinu.
3) Dobře vyčištěný pórek nakrájíme šikmo na špalíčky a druhý citón na osminky. Kousky pórku a citrónu přidáme ke kuřeti zhruba po půl hodině pečení. Toskánské kuřátko servírujeme s vařenými brambory, nebo bramborovou kaší.


Fotky receptu Toskánské kuřátko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toskánské kuřátko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !