Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toskánský puding

fotka Toskánský puding
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Toskánský puding:

15 g másla  | 75 g sušeného ovoce  | 250 g měkkého tvarohu  | 3 ks žloutky  | 50 g moučkového cukru  | 1lžička skořice  |  jemně nastrouhaná kůra z 1 pomeranče  | 1 ks zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Toskánský puding:

Pudingové misky vytřeme máslem. Do mísy dáme sušené ovoce a zalijeme teplou vodou. Necháme 10 minut stát - aby se nasáklo. V míse ušledáme žloutky s tvarohem. Pak smícháme ještě s cukrem, skořicí a pomerančovou kůrou. Vše dobře promícháme.
Zcedíme sušené ovoce. Přidáme do do směsy s tvarohem a zamícháme. Pak touto směsí naplníme pudingové misky. V předehřáté troubě pečeme při 180 stupních asi 15 min. Po dopečení má být povrch tuhý - ne však hnědý. Servírujeme teplé či chlazené. Toskánský pudink před podáváním zalijeme smetanou.


Fotky receptu Toskánský puding:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toskánský puding
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !