Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska na grilu

fotka Treska na grilu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Treska na grilu:

8 plátků z tresky (asi 1kg)  | 3 stroužky česneku  | 6 lžic olivového oleje  | 2 lžíce citronové šťávy  |  sůl, pepř  | 4 lžíce nasekané petržele  |  čtvrtky citronu k podávání  |  olej na roštu

Postup přípravy receptu Treska na grilu:

Oloupeme česnek a prolisujeme. Pak jej smícháme s polovinou olivového oleje, citronovou šťávou, solí a pepřem.
Ryby takto připravenou marinádou potřeme a zakryté necháme 1 - 2 hodiny v chladničce marinovat.
Rošt potřeme olejem, tresku osušíme. Rybí plátky grilujeme na horkém grilu na prudkém žáru z každé strany 5 - 7 minut, až dostanou hnědozlatou barvu, avšak zůstanou šťavnaté. Při tom potíráme zbývajícím olivovým olejem. Tresku podáváme obloženou petrželí a citronem.


Fotky receptu Treska na grilu:

Treska na grilu
Treska na grilu
Treska na grilu
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Treska na grilu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !