1/2 kg tresky
| 75 ml mléka
| 1/2 vejce
| 75 g hladké mouky
| 1/4 lžíce soli
| 50 ml olivového oleje
| 100 g nasekaných žampiónů
| 1,5 lžíce másla
| 1/2 lžíce citrónové šťávy
| 1 lžíce pažitky
| 50 g mandlí
Postup přípravy receptu Treska na mandlích:
Ušleháme vejce a smícháme s mlékem. Přidáme mouku a sůl. Rozporcovanou tresku obalíme ve vzniklé směsi. Na pánvi rozpálíme olej a rybu krátce osmahneme. Mezitím si připravíme ostatní přísady a na středním plameni je 5 minut povaříme. Rybu přeneseme na talíř a posypeme žampiónovou směsí.
Fotky receptu Treska na mandlích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!