Použité suroviny receptu Treska na zeleninovém leču:
4 porce tresky
| 330 g sterilovaného leča
| 1 cibule
| 3 stroužky česneku
| ½ lžičky mleté sladké papriky
| dle chuti: sůl
| dle chuti: citrónová šťáva
| dle potřeby: olej
| dle chuti: Solčanka
Postup přípravy receptu Treska na zeleninovém leču:
Kousky tresky osolíme, pokapeme citrónovou šťávou. Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na tenké plátky nakrájený česnek, přidáme mletou sladkou papriku a dobře promícháme. Pak vlijeme lečo, směs přivedeme k varu, přidáme porce tresky a dusíme asi 20 minut. Během dušení rybu obrátíme. Podle chuti přidáme Solčanku a podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Treska na zeleninovém leču:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!