1 kg brambor
| 4 filety z tresky
| 3-4 rajčata
| 3-4 stroužky česnek
| dle potřeby bílé víno
| dle chuti bazalka
| dle chuti rozmarýn
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Treska po francouzsku :
Brambory omyjeme a vaříme ve vařící vodě 10 minut. Zapékací misku vymažeme a naskládáme do ní na větší kousky nakrájené brambory, na kousky nakrájená rajčata a filety z tresky. Opepříme, osolíme a posypeme rozmarýnem a bazalkou. Zalijeme bílým vínem a dáme péct do vyhřáté trouby. Asi pět minut před dokončením přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a ještě dopečeme dozlatova.
Fotky receptu Treska po francouzsku :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!