Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska po francouzsku

fotka Treska po francouzsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Treska po francouzsku :

1 kg brambor  | 4 filety z tresky  | 3-4 rajčata  | 3-4 stroužky česnek  | dle potřeby bílé víno  | dle chuti bazalka  | dle chuti rozmarýn  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Treska po francouzsku :

Brambory omyjeme a vaříme ve vařící vodě 10 minut. Zapékací misku vymažeme a naskládáme do ní na větší kousky nakrájené brambory, na kousky nakrájená rajčata a filety z tresky. Opepříme, osolíme a posypeme rozmarýnem a bazalkou. Zalijeme bílým vínem a dáme péct do vyhřáté trouby. Asi pět minut před dokončením přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a ještě dopečeme dozlatova.



Fotky receptu Treska po francouzsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska po francouzsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles