Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.10. 2024
Dnes má svátek Tereza
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Treska po provensálsku

fotka Treska po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Treska po provensálsku:

4 filety z tresky (asi po 140 g)  | 2/3 hrnku rybího vývaru (nebo suché bílé víno zředěné vodou)  | 1 bobkový list  | 6 zrnek černého pepře  | 1 proužek citronové kůry  | 2 tenká kolečka cibule  |  snítky petrželky  |  klínky citronu

Postup přípravy receptu Treska po provensálsku:

Omáčka:
400 g nakrájených rajčat z konzervy
1 prolisovaný stroužek česneku
1 lžíce pasty ze sluncem sušených rajčat
1 lžíce opláchnutých kaparů
16 černých oliv bez pecek
sůl a pepř

1.nejprve připravíme omáčku: rajčata, česnek, pastu ze sluncem sušených rajčat, kapary, olivy, podle chuti sůl a pepř dáme do rendlíku a za občasného zamíchání opatrně zahříváme.

2.zatím upravíme v jedné vrstvě rybu do zapékací misky. Přelijeme ji vývarem, přidáme bobkový list, celý pepř, citronovou kůru a kolečka cibule. Přivedeme k varu, oheň zmírníme na velmi mírný a rybu vaříme zhruba 10 min.. Maso musí být křehké, nikoli však příliš rozměklé. Přeneseme je na mísu a udržujeme teplé.

3.tekutinu ze zapékací misky přecedíme do omáčky a mícháme na středně silném ohni do mírného zhoustnutí. Rybu přelijeme omáčkou, ozdobíme petrželkou a klínky citronu a ihned podáváme.





Fotky receptu Treska po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky