Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska s gratinovaným květákem

fotka Treska s gratinovaným květákem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Treska s gratinovaným květákem:

300 g filetu z tresky  | 750 g květáku  | 100 g čerstvého sýru s česnekem a bylinkami  |  strouhaný sýr  |  rybí omáčka Nouc Nam  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Treska s gratinovaným květákem:

Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Rozebratý květák uvaříme doměkka, nejlépe v páře. Stejně tak uvaříme i rybu. Růžičky květáku a kousky ryby promícháme spolu s čerstvým sýrem a ochutíme solí a pepřem. Směs vložíme do zapékací formy, posypeme strouhaným sýrem a 15 minut zapečeme dozlatova. Servírujeme zakápnuté omáčkou Nouc Nam.


Fotky receptu Treska s gratinovaným květákem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska s gratinovaným květákem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !