Použité suroviny receptu Treska s gratinovaným květákem:
300 g filetu z tresky
| 750 g květáku
| 100 g čerstvého sýru s česnekem a bylinkami
| strouhaný sýr
| rybí omáčka Nouc Nam
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Treska s gratinovaným květákem:
Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Rozebratý květák uvaříme doměkka, nejlépe v páře. Stejně tak uvaříme i rybu. Růžičky květáku a kousky ryby promícháme spolu s čerstvým sýrem a ochutíme solí a pepřem. Směs vložíme do zapékací formy, posypeme strouhaným sýrem a 15 minut zapečeme dozlatova. Servírujeme zakápnuté omáčkou Nouc Nam.
Fotky receptu Treska s gratinovaným květákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!