Postup přípravy receptu Treska s koprovou omáčkou a rajčaty:
Tresku očistíme, omyjeme a osušíme. Pak osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozpálíme olej, rybu na něm opečeme z obou strana a vyjmeme. Česnek oloupeme, kopr opláchneme a vše nasekáme nadrobno. Do výpeku v pánvi přidáme česnek a krátce jej orestujeme. Pak přilijeme sekaná rajčata a víno. Přivedeme k varu a vmícháme kopr s kapary. Tresku vrátíme do pánve s omáčkou a při mírné teplotě asi 10 minut povaříme. Hotovou tresku rozdělíme na talíře, přidáme trochu omáčky a ozdobíme koprem. Jako příloha je vhodná rýže.
Fotky receptu Treska s koprovou omáčkou a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!