Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.04. 2025
Dnes má svátek Aleš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska s křupavou sýrovou kůrkou

fotka Treska s křupavou sýrovou kůrkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Treska s křupavou sýrovou kůrkou:

600 g filé z tresky v celku  |  sůl,pepř  | trochu citrónové šťávy  |  stolní olej na vymazání pekáčku  | 150 g bylinkového sýra Almete  | 6 lžic strouhanky  | 60 g sekaných vlašských ořechů  | 6 lžic sekané petželky  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Treska s křupavou sýrovou kůrkou:

Postup:
Filé osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a vložíme do vymazaného pekáčku. Sýr smícháme se strouhankou, vlašskými ořechy a sekanou petrželkou a pevně přitiskneme k rybě. Povrch na závěr poklademe vločkami másla a pečeme v předehřáté troubě 25 minut při 200°C. Jako příloha je vhodná bageta nebo zeleninový salát.


Fotky receptu Treska s křupavou sýrovou kůrkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska s křupavou sýrovou kůrkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !