Vložil: | Zdeva |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Treska se zeleninou a hořčičnou omáčkou:
1 kg filet z tresky
| 1 balení mražené zeleniny
| 1 ks pórek
| 1 ks cibule
| 400 ml vývaru
| 250 ml bílého vína
| 2 lžíce mouky
| 1 lžíce másla
| 4 lžičky kremžské hořčice
| 2 lžíce jogurtu
| 2 ks bobkové listy
| 4 kuličky pepře
| 4 kuličky nového koření
| sůl,pepř, cukr, pažitka
Postup přípravy receptu Treska se zeleninou a hořčičnou omáčkou:
Mraženou zeleninu (mrkev, celer, petržel), kolečka pórku a cibule zalijeme 250 ml vody, vývarem a vínem, přidáme bobkový list, kuličky pepře a nového koření a sůl. Přivedeme k varu, přidáme ryby a zakryté vaříme asi 20 minut. Z mouky a másla uděláme jíšku, přidáme vývar a chvíli povaříme. Jogurt smícháme se čtyřmi lžičkami kremžské hořčice, osolíme, opepříme. Uvařenou tresku na talíři obložíme zeleninou a přelijeme hořčičnou omáčkou. Posypeme pažitkou a podáváme s brambory.
Fotky receptu Treska se zeleninou a hořčičnou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!