Použité suroviny receptu Treska v kokosové omáčce:
500 g mražené tresky
| dle potřeby: máslo
| dle chuti: citrónová šťáva
| 1 malá plechovka kokosového mléka
| dle chuti: sójová omáčka
| dle chuti: rybí omáčka
| dle chuti: bylinková sůl
| 1 jarní cibulka na posypání
Postup přípravy receptu Treska v kokosové omáčce:
Tresku necháme rozmrazit. Do pekáčku dáme kousky másla, na to rozložíme nakrájené větší kousky tresky, pokapeme je citrónovou štávou a posypeme bylinkovou solí. Kokosové mléko vylijeme do hrnku a přidáme k němu pár kapek sójové a rybí omáčky. Takto ochucené kokosové mléko nalijeme na rybu a dáme péci do trouby vyhřáté na 200 °C. Pečeme asi 25 minut. Tresku na talířích posypeme pokrájenou jarní cibulkou a podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Treska v kokosové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!