Použité suroviny receptu Treska zapečená s těstovinami:
1 balení těstovin (vrtulek)
| 750 g tresky
| 1 kelímek Rama Cremefine na šlehání
| 3 lžíce Knorr Aromat
| 250 g eidamu
| 2 lžíce másla
Postup přípravy receptu Treska zapečená s těstovinami:
Nejprve si dáme vařit těstoviny. Mezitím si na pekáči rozpustíme máslo, na něj položíme tresku a posypeme Knorr Aromatem. Treska nám postupně pouští vodu a v té ji dusíme spolu s Aromatem a přidáváme další kousky ryby a Aromatu, až se nám voda téměř odpaří. Pak rybu vyndáme a do pekáče nasypeme část lehce uvařených těstovin, na ně pokladem kousky podušené a lehce opečené ryby, posypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme půl kelímkem Ramy Cremefine na šlehání. No to dáme další vrstvu těstovin zalijeme zbylou Ramou a dáme na cca 10 min zapéct do trouby. Těsně před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.
Fotky receptu Treska zapečená s těstovinami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!