Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešně v pálence

fotka Třešně v pálence
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 33

Použité suroviny receptu Třešně v pálence:

1 kg třešní  | 400 g želírovacího cukru  | 4 tyčinky skořice  | dle chuti: proužky citronové kůry  | 750 ml třešňovice

Postup přípravy receptu Třešně v pálence:

Třešně dobře omyjeme, necháme v sítu okapat a zbavíme stopek. Připravíme si dvě větší čisté sklenice se šroubovacím uzávěrem, na dno nasypeme želírovací cukr a poté dovnitř naaranžujeme skořici s citronovou kůrou. Do každé sklenice dáme připravené třešně a zalijeme je třešňovicí tak, aby byly všechny potopené, a pak sklenice uzavřeme. Uložíme do chladu a temna na 2 měsíce, aby se cukr důkladně rozpustil.
Zpočátku obden sklenicemi lehce potřeseme a kontrolujeme, zda nám nemizí a někdo neupíjí!
Takto naložené třešně mají trvanlivost 1 rok!


Fotky receptu Třešně v pálence:

Třešně v pálence
Třešně v pálence
Třešně v pálence
Třešně v pálence
Třešně v pálence
Třešně v pálence
Třešně v pálence
Třešně v pálence
Fotky vložil: Mangovka,MichelePrg,epospa,LI0NESS,Aksuna,filipi,vilka 
Hodnocení receptu Třešně v pálence
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !