Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Třešňová bublanina z palačinkového těsta

fotka Třešňová bublanina z palačinkového těsta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Třešňová bublanina z palačinkového těsta:

1 špetka soli  | 200 g polohrubá mouka  | 1 l mléka  | 300 g hladká mouka  | 4 vejce  | 1 kypřící prášek  | 100 g cukr moučka  | podle potřeby: třešně a olej

Postup přípravy receptu Třešňová bublanina z palačinkového těsta:

Všechny ingredience našleháme, v řídké těsto. Hlubší plech polijeme olejem, olej rovnoměrně rozetřeme. Plech potřený olejem vložíme do trouby a troubu rozehřejeme. Na rozpálený plech nalijeme těsto a posypeme ho omytými třešněmi. Vrátíme do rozehřáté trouby a pečeme při 200 °C asi 30 minut, dokud těsto neztuhne a na okrajích nezezlátne. Třešňovou bublaninu posypeme moučkovým cukrem, necháme jen mírně vychladnout a podáváme.


Fotky receptu Třešňová bublanina z palačinkového těsta:

Třešňová bublanina z palačinkového těsta
Třešňová bublanina z palačinkového těsta
Třešňová bublanina z palačinkového těsta
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Třešňová bublanina z palačinkového těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !