Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu

fotka Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu :

400 g tuňáka  | 4 ks křepelčích vajíček  | 100 g bílé ředkve  | 100 g sakura mix  | 50 ml teriaki sos  |  wasabi

Postup přípravy receptu Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu :

Tartar s pošírovaným křepelčím vejcem:
Tuňáka si nakrájíme na malé kostky a přidáme nakrájenou šalotku, pažitku, osolíme, opepříme a přidáme trochu
kvalitního olivového oleje. Jako doplněk dáme pošírované křepelčí vejce.

Tataki s bílou ředkví a wasabi:
Z tuňáka si nakrájíme malé obdélníky, osolíme a opepříme, zprudka opečeme ze všech stran tak, aby vnitřek zůstal úplně syrový. Taková úprava ryby se nazývá tataki. Jako doplněk si připravíme bílou ředkev nakrájenou na julienne, kterou dáme do ledové vody, aby zkřehla.

Špíz na citronové trávě v teriaki sosu:
Na citronovou trávu napíchneme kousek tuňáka, osolíme a opepříme. Těsně před podáváním opečeme a servírujeme
s teriaki sosem.
K tomuto předkrmu se hodí suché nebo polosuché víno se střední až vyšší kyselinou. Tělnatější projev
s ovocnou kyselinou, šťavnaté, svěží víno.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu :

Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným křepelčím vejcem, tataki s bílou ředkví a wasabi, špíz na citronové trávě v teriaki sosu
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Trio z tuňáka – tartar s pošírovaným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles