Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tuňáček na olivách

fotka Tuňáček na olivách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Tuňáček na olivách:

600 g tuňáka  | 400 g rajčat  | 1 hrst zelených oliv, črných oliv, kaparů  | 3 ks ančoviček v oleji  | 1 ks stroužek česneku  |  dle potřeby Olivový olej Bertolli Classico  |  sůl  |  trochu petrželky

Postup přípravy receptu Tuňáček na olivách:

Na rozehřátém oleji rozpustíme ančovičky, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Loupaná rajčata rozmačkáme vidličkou, osolíme a podusíme v oleji s ančovičkami, až směs zhoustne. Přidáme omyté kapary a vypeckované olivy, důkladně promícháme a odstavíme z ohně. Maso z tuňáka nakrájíme na porce, osolíme a osmažíme na oleji z obou stran doměkka. Maso s připravenou směsí upravíme na talíř a posypeme sekanou petrželkou. Tuňáka na olivách podáváme s pečivem.



Fotky receptu Tuňáček na olivách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňáček na olivách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !