Vložil: | Lincey |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tuňák na česneku:
4 steaky z tuňáka
| 2 lžíce másla
| 100 ml olivového oleje
| 4 stroužky česneku
| 250 ml suchého bílého vína
| 8 plátků toastového chleba
| sůl
| pepř
| 2 lžíce čerstvě nasekané petrželky
Postup přípravy receptu Tuňák na česneku:
V hluboké pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přidáme 40 stroužků česneku a dobře zamícháme. Přidáme osolené a opepřené steaky a vaříme 10 minut na středním plameni. Pomalu přilijeme víno a vaříme dalších 15 minut. Mezitím si osmažíme plátky toustového chleba. Osmažené chleby potřeme zbývajícím stroužkem česneku. Podáváme posypané čerstvou petrželkou.
Fotky receptu Tuňák na česneku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!