Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňák na oleji v boloňské omáčce

fotka Tuňák na oleji v boloňské omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tuňák na oleji v boloňské omáčce:

800 g vykostěného masa z tuňáka  | 60 g másla  | 1 cibule  |  půl stroužky česneku  | 1 lžíce sekané zelené petrželky  | 1 mrkev  | 200 ml vína  |  sůl  |  mletý pepř

Postup přípravy receptu Tuňák na oleji v boloňské omáčce:

Maso tuňáka opečeme po všech stranách na másle, přidáme jemně sekanou cibuli, třený česnek, petrželku, a drobně krájenou mrkev, osolíme, podlijeme vínem a dusíme do vydušení šťávy. Tuňáka vybereme, rozkrájíme na plátky, šťávu zalijeme potřebným množstvím vody a přepasírujeme. Do hotové šťávy vložíme plátky tuňáka a necháme dobře prohřát.


Fotky receptu Tuňák na oleji v boloňské omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňák na oleji v boloňské omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !