Vložil: | saskijka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tuňáková mňamka:
300 g tuňáka ve vl. šťávě
| 1 lžička feferonů naložených v soli
| 10-15 cm pórku
| 2 lžičky rajčat. protlaku
| eidam
| pórek
| tymián
| dobromysl
| pečivo
Postup přípravy receptu Tuňáková mňamka:
Použijeme tuňáka ve vlastní šťávě, mohou být kousky i tuňáková drť. Přichystáme si ho i se šťávou do misky a promícháme se lžičkou směsi feferónů.
Pórek zbavíme svrchní části a nakrájíme jej na jemná kolečka.
Do misky s tuňákem přidáme pórek, rajčatový protlak, dobromysl i tymián. Společně důkladně promícháme.
Tuňákovou mňamku podáváme na pečivu, v tomto případě jsme použili rýžové chlebíčky s rajčatovou příchutí. Ozdobíme plátkem eidamu a kolečkem pórku.
Fotky receptu Tuňáková mňamka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!