Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňákové řezy

fotka Tuňákové řezy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tuňákové řezy:

600 ml mléka  | 180 g krupice  | 150 g sušených švestek  | 1 konzerva tuňáka v oleji  | 2 vejce  |  sůl  |  tuk na vymazání  |  cibule a petrželka na ozdobu

Postup přípravy receptu Tuňákové řezy:

Krupici vmíchejte do studeného mléka, ohřívejte a míchejte, dokud směs nezhoustne. Odstavte. Vymažte tukem ohnivzdornou formu a na její dno rozložte švestky. Do vlažné krupicové hmoty přidejte rozšlehaná vejce. Zlehka vmíchejte kousky tuňáka, mírně osolte (nezapomeňte, že tuňák už je slaný). Směs rozprostřete na švestky a povrch uhlaďte. Pečte asi 40 minut v troubě předehřáté na 200 stupňů Celsia (v horkovzdušné troubě na 180 stupňů Celsia), až je povrch zlatavý. Hotové nechte vychladnout, vlažné nakrájejte a servírujte posypané cibulovými kroužky a petrželkou. Řezy chutnají skvěle i studené.


Fotky receptu Tuňákové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňákové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !