1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
| 1 cibule
| 1 rajče
| 200 g tvrdého sýra
| 2 lžíce kečupu
| 200 g konzervovaných bílých fazolek
| špetka soli a pepře
| 8 plátků toastového chleba
| 1 větší mrkev
| pažitka na ozdobu
Postup přípravy receptu Tuňákové toasty:
Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme z ní šťávu. Cibulku a rajče nakrájíme na jemné kousky a přidáme do misky k rybě.
Sýr nastrouháme a společně s fazolkami a kečupem přidáme k ostatním surovinám a dobře promícháme. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.
Toasty dozlatova opečeme, obložíme je mrkvičkou, kterou předtím nastrouháme na tenoučké plátky a navrch naložíme hotovou tuňákovou pomazánku. Nakonec toasty posypeme nasekanou čerstvou pažitkou.
Fotky receptu Tuňákové toasty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!