Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.07. 2025
Dnes má svátek Bořivoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuřín zapečený s masovou nádivkou

fotka Tuřín zapečený s masovou nádivkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tuřín zapečený s masovou nádivkou:

1 kg tuřínu  | 400 g hašé z hovězího masa  |  mouka na obalení  |  olej nebo sádlo na pečení  |  sůl  |  zeleninový vývar

Postup přípravy receptu Tuřín zapečený s masovou nádivkou:

Omytý tuřín vaříme do měkka v zeleninovém vývaru. Oloupeme, nakrájíme na plátky 1 cm silné. Polovinu plátků slabě potřeme hašé, druhou polovinu přikryjeme, lehce přitlačíme, trochu posolíme, obalíme v mouce a v rozpáleném tuku po obou stranách opečeme.


Fotky receptu Tuřín zapečený s masovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuřín zapečený s masovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !