120 g jahod
| špetka soli
| 2 nektarinky
| 250 g tvarohu
| 150 g hroznového vína
| 1 bílek
| 200 ml podmáslí
| 50 ml medu
| 200 ml pomerančového džusu
| 50 g vlašských ořechů
Postup přípravy receptu Tvarohová polévka :
Jahody, nektarinky a víno omyjeme a osušíme. Jahody pokrájíme na čtvrtinky, jahody na kostičky. Kuličky vína přepůlíme v misce. Vyšleháme tvaroh s podmáslím, džusem a medem dohladka. Z bílku a špetky soli připravíme sníh a zlehka ho vpravíme do tvarohé směsi, nakonec vmícháme ovoce. Polévku rozdělíme do talířků a ozdobíme ořechy.
Fotky receptu Tvarohová polévka :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!