Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.05. 2021
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tvarohová roláda s hruškami

fotka Tvarohová roláda s hruškami
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tvarohová roláda s hruškami :

200 g hladké mouky  | 100 g změklé Hery  | 140 g pískového cukru  | 2 vejce  | 1 vanilkový cukr  |  špetka soli  | 2 kyselejší jablka  | 2 hrušky  |  citronová šťáva na zakapání  | 250 g měkkého tvarohu  | 1 vanilkový pudink v prášku  | 100 g másla

Postup přípravy receptu Tvarohová roláda s hruškami :

Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme aspoń 1/2 hodiny odpočinout. Tvaroh utřeme s cukrem, máslem, vejcem a pudinkem. Vmícháme nakrájené ovoce zakapané citronovou šťávou. Těsto vyválíme, rozprostřeme náplň, svineme a přeneseme do formy na srnčí hřbet. Pečeme asi 45 minutna 180 °C. Řádně vychlazenou pocukrujeme.


Fotky receptu Tvarohová roláda s hruškami :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohová roláda s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !