Použité suroviny receptu Tvarohový krém s jáhlami:
80 g nesolených pistácií
| 50 g malin
| 50 g borůvek
| 150 g rybízu
| 150 g jahod
| 400 g tvarohu
| 200 g bílého jogurtu
| 1 citron (šťáva)
| 1 vanilkový lusk
| 100 g ovocného cukru
| 200 g vařených jáhel
Postup přípravy receptu Tvarohový krém s jáhlami:
Na suché pánvi lehce opražíme pistácie a necháme vychladnout. Ovoce přebereme a zbavíme stopek. V míse hladce utřeme tvaroh s jogurtem a citronovou šťávou. Vanilkový lusk podélně nakrojíme, rozevřeme a nožem vyškrábeme dřeň. Přimícháme do tvarohu a šleháme do pěny. Nejprve zamícháme vařené jáhly a nakonec ovoce. Naplníme do skleněných pohárků, přikryjeme a chladíme nejméně 2 hodiny.
Fotky receptu Tvarohový krém s jáhlami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!