Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohový pudink

fotka Tvarohový pudink
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tvarohový pudink:

6 plátků čiré želatiny  | 150 g šlehaného tvarohu  | 275 g cukru  |  troška soli  | 125 g smetany ke šlehání  | 2 ks bílky  | 250 g malin (nebo jahod)  | 100 g višní  |  šťáva z 1 citronu  | 1 ks vanilkový cukr  |  na ozdobu - lístky meduňky

Postup přípravy receptu Tvarohový pudink:

Želatinu namočíme do studené vody. Dohladka rozmícháme tvaroh s cukrem a solí. Ušleháme smetanu a odděleně ušleháme bílky. Vymačkanou želatinu podle návodu rozpustíme a po kapkách vmícháme do tvarohu. Postupně přidáváme tuhou šlehačku a pevný bílkový sníh. Tvaroh naplníme do pudinkových formiček a vložíme je na 1 hodinu do chladničky. Zbývající cukr svaříme ve 125 ml vody a dáme vychladit. Poté do sirupu vložíme višně, 12 malin (či jahod) odložíme stranou a zbylé rozmixujeme s citronovou šťávou a vanilkovým cukrem. Malinové pyré nalijeme na dezertní talířky a doprostřed opatrně vyklopíme tvarohový pudink. Obložíme višněmi a mandlemi


Fotky receptu Tvarohový pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !