1 balení tvarůžky
| 2 ks vejce
| 300g brambory
| 500 g uzené maso
| 2 l voda
| podle chuti česnek, sůl
Postup přípravy receptu Tvarůžková česnekářka:
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Uzené maso nakrájíme na menší kostičky. Brambory vložíme do čisté vody a přivedeme k varu. Pak je lehce osolíme a asi 3 minuty povaříme. Vsypeme uzené maso a společně vaříme, než brambory změknou, ale nesmí být rozvařené. Těsně před koncem vaření přidáme prolisovaný česnek. Znovu krátce provaříme a přidáme rozkvedlané vejce.
Uvařenou polévku nabíráme do misek. Doprostřed misky vložíme kolečko tvarůžku a vložíme do předem rozehřáté trouby na 170 °C na dobu 10-15 minut.
Fotky receptu Tvarůžková česnekářka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!