Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uherská játra

fotka Uherská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Uherská játra:

400 g drůbežích jater  | 50 g slaniny  | 50 g másla  | 1 ks cibule  | 100 g oleje  | 1lžíce hladké mouky  | 1/2 lžíce mleté sladké papriky  | 4 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  |  kmín

Postup přípravy receptu Uherská játra:

Játra očistíme, propereme a pokrájíme. Na pánvi rozpečeme slaninu pokrájenou na kostičky, přidáme máslo a opečeme dozlatova cibulku nakrájenou nadrobno. NA druhé pánvi na oleji prudce opečeme játra. Přidáme je k osmažené cibuli.Přisypeme mouku a necháme zasmahnout. Pak přidáme papriku, kmín, lisovaný česnek, sůl a pepř. zalijeme trochou vody, aby vznikla hustá omáčka. Krátce vše povaříme.
Podáváme s rýží nebo chlebem.


Fotky receptu Uherská játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uherská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles