Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uherský guláš

fotka Uherský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Uherský guláš:

30 dkg hovězího masa  | 20 dkg vepřového masa  | 6 dkg sádla  | 25 dkg cibule  | 10 dkg rajčat  | 5 zelených paprik  | 50 dkg brambor  | 3 dkg hladké mouky  | pepř, kmín, sladká paprika majoránka

Postup přípravy receptu Uherský guláš:

Na 4 dkg sádla osmažíme nakrájenou cibuli a polovinu mleté papriky, přidáme na kostky nakrájené maso, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Poloměkké maso vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, přidáme mouku, krátce opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a vaříme 10 minut. Do povařené šťávy opět vložíme maso, přidáme na kostky nakrájené syrové brambory a dusíme doměkka. Na sádle zpěníme zbylou papriku, přidáme na nudličky pokrájené zelené papriky a na čtvrtky pokrájená rajčata a dusíme. Podušenou zeleninu přidáme do hotového guláše a krátce prohřejeme.


Fotky receptu Uherský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uherský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !