Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
        
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Uherský guláš:
30 dkg hovězího masa
| 20 dkg vepřového masa
| 6 dkg sádla
| 25 dkg cibule
| 10 dkg rajčat
| 5 zelených paprik
| 50 dkg brambor
| 3 dkg hladké mouky
| pepř, kmín, sladká paprika majoránka
Postup přípravy receptu Uherský guláš:
Na 4 dkg sádla osmažíme nakrájenou cibuli a polovinu mleté papriky, přidáme na kostky nakrájené maso, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka. Poloměkké maso vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, přidáme mouku, krátce opražíme, zalijeme vodou, rozšleháme a vaříme 10 minut. Do povařené šťávy opět vložíme maso, přidáme na kostky nakrájené syrové brambory a dusíme doměkka. Na sádle zpěníme zbylou papriku, přidáme na nudličky pokrájené zelené papriky a na čtvrtky pokrájená rajčata a dusíme. Podušenou zeleninu přidáme do hotového guláše a krátce prohřejeme.
Fotky receptu Uherský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!