Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Úhoř na šalvěji:
800 g úhoře
| sůl
| šalvěj
| 2 ks rohlíky
| 80 g másla
| strouhanka
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Úhoř na šalvěji:
Asi 3 cm dlouhé porce úhoře osolíme a posypeme sušenou, najemno drcenou šalvějí. Rybu navlékáme na jehly střídavě s dílky rohlíků. Na dno pekáčku dáme trochu vody, vložíme rybu na jehle a za pravidelného potírání rozpuštěným máslem pečeme asi 20 minut v dobře vyhřáté troubě. Upečeného úhoře a rohlíky naklademe do vypečené šťávy, posypeme strouhankou a prudce opečeme. Před podáváním pokrm pokapeme citronovou šťávou.
Fotky receptu Úhoř na šalvěji:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!