Použité suroviny receptu Uzené maso v bylinkové krustě:
750 g uzeného vepřového masa
| 1/4 l vývaru z masa
| 1 vejce
| 5 stroužků česneku
| 5 lžic strouhanky
| 1 lžička rozmarýnu
| 1 lžička tymiánu
| 1 lžička šalvěje
| sůl
| pepř
| petrželka
| tuk
Postup přípravy receptu Uzené maso v bylinkové krustě:
Nasekejte bylinky a promíchejte. Přidejte strouhanku, sůl, pepř a vmíchejte vejce. Uzené maso prošpikujte česnekem a potřete směsí. Vložte do pekáčku, vytřeného tukem a zalijte vývarem. Zvolna pečte 1 hod.
Fotky receptu Uzené maso v bylinkové krustě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!