Postup přípravy receptu Uzené maso v kabátku :
Uzené maso vložíme do studené vody, 5 minut povaříme, pak vodu vylijeme, maso zalijeme čistou vařící vodou a uvaříme doměkka. Na pánvi osmahneme na másle nadrobno nakrájenou cibuli. Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky a přidáme na osmahnutou cibuli, mírně je osolíme a pokmínujeme. Listové těsto vyválíme na pomoučeném vále, naneseme na něj osmahlé žampióny, které rovnoměrně roztřeme, posypeme nasekanou petrželkou. Nakonec vložíme uvařené, okapané a zchladlé maso, listové těsto kolem něj ovineme a nahoře uzavřeme, aby pevně přilnulo k masu. Roládu potřeme rozšlehaným vejcem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme prudce, až je těsto červené. Dobrou chuť!