Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso v pivním těstíčku

fotka Uzené maso v pivním těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Uzené maso v pivním těstíčku :

500 g vařeného uzeného masa  | 3 vejce  | 100 g hladké mouky  |  světlé pivo  |  hořčice  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Uzené maso v pivním těstíčku :

Uzené maso v celku uvaříme tak, aby zůstalo šťavnaté. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Jednotlivé plátky potřeme hořčicí, obalíme v těstíčku z mouky, vajec a piva a smažíme na rozpálením oleji dozlatova.

Hotové řízky podáváme s bramborovou kaší, nebo s opékanými brambory. Můžeme dozdobit plátkem citronu a zeleninovou oblouhou nebo salátem


Fotky receptu Uzené maso v pivním těstíčku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso v pivním těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !