Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené vepřové maso v pórku a jablkách

fotka Uzené vepřové maso v pórku a jablkách
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Uzené vepřové maso v pórku a jablkách:

1 kg vepřového uzeného masa  | 1 ks porku  | 2 ks jablek  | 1 lžička majoránky  | 40 g strouhanky  | 2 lžic oleje  |  sůl  |  pepř  |  křen  |  citronová šťáva  | 200 g zakysané smetyny

Postup přípravy receptu Uzené vepřové maso v pórku a jablkách:

Pórek očistíme a šikmo nakrájíme na plátky. Omytá jablka rozčtvrtíme, odstraníme z nich jádřince a také je nakrájíme na plátky. Pórek, jablka, majoránku a strouhanku osmažíme na rozehřátém oleji, vše osolíme a opepříme. Troubu předehřejeme na 150 stupňů. Maso vložíme do pekáče, potřeme připravenou pórkovou směsí a pečeme asi 2 hodiny. Podle potřeby trochu podlijeme. Nastrouháme křen a zalijeme ho citrónovou šťávou, přimícháme smetanu a osolíme. Upečené uzené maso necháme vychladnout, nakrájíme ho na plátky silné asi 1 cm a podáváme se smetanovým křenem.


Fotky receptu Uzené vepřové maso v pórku a jablkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené vepřové maso v pórku a jablkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !